Jak pomáháme podnikajícím křesťanům?

Téměř rok nabízíme podnikatelům podporu pro jejich byznys v podobě odborného poradenství. Jak jsou účastníci spokojení a co díky konzultacím dokázali?

Pavel Slavíček, Amcobex

pavel slavicek webProč se účastníš konzultací?

Potřeboval jsem zlepšit chod firmy a poznat podobně naladěné lidi, kteří chtějí s Boží pomocí něco změnit.

Co se díky nim změnilo?

Získal jsem nadhled. Více Bohu důvěřuji a mám odvahu dělat změny. Oceňuji otevřenost, vstřícnost a snahu pomoci od lidí, kteří mají sami hodně co dělat. Přesto si najdou na mě čas.

Proč doporučuješ konzultace dalším?

Zjistíte, že v tom nejste sami.  Ať taková či maková firma stejně řeší podobné problémy. Když pominu to, že si člověk rozšíří svoji sociální bublinu, dozví se spoustu tipů a rad, na čem může pracovat a čím třeba může inspirovat druhé a oni jeho. A bude nás víc.

Zapojte se taky!

Terezie Sísová, Zdravé dětské Boty Rybička

terezie sisova webProč se účastníš konzultací?

Firmu jsme s manželem založili, když jsem byla s malým synem na mateřské dovolené a dceru jsme měli čerstvě ve školce. Nečekala jsem, kolik starostí s podnikáním bude. Mateřství a práci pro firmu se mi nedařilo skloubit. Proto jsem byla velmi vděčná za nabídku manažerských konzultací, které mi pomáhají nacházet racionální cestu v neustálém kolotoči změn a výzev.

Co se díky nim změnilo?

Postupně se učíme delegovat, díky tomu máme více prostoru pro svůj osobní život. Více se zaměřujeme na výběr lidí do našeho týmu. Nastavujeme si ve firmě řád, který nám tak dlouho chyběl.

Proč doporučuješ konzultace dalším?

Je při nich upřímná atmosféra, osobní přístup, autentické sdílení zkušeností. Je to nesmírně obohacující. Pokud se ve svém podnikání točíte v bludném kruhu a potřebujete najít cestu, jak z něho ven, vřele doporučuji. Inspirativní, poučné a s duchovním přesahem.

Zkuste to s námi

Aleš Zemánek, AZUB bike

ales zemanek 1 mensiProč se účastníš konzultací?

Mám možnost v úzkém kruhu diskutovat o fungování našich firem, vzájemně se inspirovat a povzbuzovat. Společně hledat řešení.

Co se díky nim změnilo?

Tato setkání mají pomalý, ale o to silnější vliv na fungování firmy. Díky zkušenostem Jiřího Jemelky a přejatým zkušenostem od majitelů firem z naší skupiny se daří firmu stavět na pevných základech a vytvářet fungující procesy. Nezanedbateným benefitem je jakési zklidnění v rozhodování, vědomí, že je kam jít pro radu.

Proč doporučuješ konzultace dalším?

Je to prostředí důvěry a otevřenosti, které funguje díky tomu, že ho zastřešuje Bůh. Každé podnikání je jiné. Ale tvoření pevného základu v podnikání je univerzální. A bez pevného základů je podnikání „domečkem z karet“.

Sdílejte s námi zkušenosti profesionálů

Nenechte si ujít novinky z KOMPASu

Odběr novinek z KOMPASu = zajímavé informace, pozvánky na kluby, semináře, konference, duchovní obnovy a další události.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).

Denně verš z Bible na email

Zadejte Vaše celé jméno a kontaktní e-mail a budeme Vám každé ráno posílat verš z Bible
Souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR).